Hallo It Wild,

Jullie zijn op zoek naar een Buitendienstmedewerker

Dat is een functie voor mij!

Mijn naam is Jorrit. Productontwerper en zeilinstructeur, woonachtig in Heerenveen. Ik ben een watersporter in hart en nieren, met ruime zeilervaring en trotse eigenaar van een  kajuitzeilboot.

Op deze pagina stel ik mijzelf graag voor en laat ik jullie zien wat ik in huis heb.

~ Jorrit Zandstra

Wie is Jorrit?

Analytisch

Ik ben in staat snel overzicht te krijgen in nieuwe situaties. Daarbij kan ik goed meerdere zaken combineren en zo veel ''losse lijntjes'' aan elkaar verbinden.

Sociaal

Omgaan met mensen vind ik erg leuk. Zeker als ik ze met mijn enthousiasme een leuke dag kan bezorgen. Ook weet ik dat het belangrijk is om af en toe een grens te stellen

Verantwoordelijk

Het heft in eigen handen nemen en beginnen, daar hou ik van! Samen met anderen nieuwe dingen proberen en deze in korte tijd echt tot uiting laten komen.

Waar heb je jouw ervaring opgedaan?

Op verschillende plekken! Hieronder enkele voorbeelden.

Zeilschool de Veenhoop
Al ruim 8 jaar werk ik hier als zeilinstructeur. Sinds 2016 ben ik ook onderdeel van het leidinggevend team. Samen met 3 andere instructeurs heb ik per week de verantwoordelijkheid over 120 kinderen en 40 instructeurs. Hier heb ik ook reeds ruime ervaring opgedaan met het geven van trainingen, coachen en feedbackgesprekken voeren. Daarnaast ben ik hier erg begaan met het onderhoud en repareren van de boten.

Zeilschool De Veenhoop is een CWO zeilschool, wat betekent dat er hoge eisen worden gesteld aan het lesprogramma en het niveau van de instructeurs.
Hema Heerenveen
In mijn rol als verkoopmedewerker bij de Hema, heb ik een jaar lang ervaring opgedaan in omgang met klanten, service verlenen en verkoopadvies.
Gamma Zwolle
Ik heb 1,5 jaar als verkoopmedewerker bij Gamma Zwolle gewerkt. Hier kon ik mijn voorliefde voor techniek en commercie met elkaar combineren. In de zomerperiode heb ik mij vastgebeten in de BBQ's en verkocht ik er al snel meer dan de bedrijfsleider.
Openr
Openr is een Rotterdamse startup die slimme intercomsystemen ontwikkelt.

Tijdens mijn afstudeerproject heb ik hier uitvoerig gebruikersonderzoek gedaan en nam ik de klantenservice voor mijn rekening. Daarnaast heb ik op verscheidene locaties door heel Nederland nieuwe intercomsystemen geïnstalleerd.
Freelance AV Technicus
Sinds 2020 werk ik als freelance AV technicus. Dit doe ik onder andere voor: 2join, Diamond Sound Systems, Stoker AV en MNT AV
Previous
Next

Heb je dan ook gestudeerd?

Jazeker!

Industrieel Product Ontwerp

Windesheim Zwolle, 2014-2018

Tijdens deze studie heb ik mij het hele productontwerpproces eigen gemaakt. Door middel van verschillende projecten in binnen- en buitenland ben ik op vele manieren met projectteams en opdrachtgevers in gesprek geweest. 

Daarnaast heb ik stage gelopen bij een designlabel in Amsterdam, met een groep van 5 man een ontwerpstudio gerund en ben ik afgestudeerd op het gebruik van slimme intercomsystemen. 

 

En waar hou je verder van?

Nou, van dit!

Watersport

Gitaren

Bier

Webdesign

D.I.Y.

Jorrit & It Wild

Liefde voor de watersport.

Als het even kan, ben ik graag op het water. De afgelopen 12 jaar heb ik zomers regelmatig een rondje Friesland gedaan.

Technisch inzicht

Vanaf jongs af aan was ik al bij Pake in het hok aan het timmeren, dat is iets wat mij tot op de dag van vandaag niet verveeld. Ik mag graag klussen aan boten, fietsen, en zo meer.

Friese jongen overal in Nederland

Tijdens mijn studie heb ik door heel Nederland gewoond. Amsterdam, Zwolle en Rotterdam hebben de revue gepasseerd. Toch ben ik het liefst in Friesland!

Ondernemend en direct beschikbaar

Door mijn ruime ervaring bij Zeilschool de Veenhoop, weet ik hoe druk het in het hoogseizoen op het water en bij jullie is. Ik ben per direct beschikbaar om de handen uit de (korte) mouwen te steken.

Zijn jullie net zo nieuwsgierig als ik?

Laten we dan eens kennismaken!