Hallo MHB,

Jullie zijn op zoek naar een Commercieel Operationeel Manager

Dat is een functie die ik ambieer!

Mijn naam is Jorrit. Productontwerper en Live Sound Engineer, woonachtig in Heerenveen. Op deze pagina stel ik mijzelf graag voor en laat ik jullie zien wat ik in huis heb.

~ Jorrit Zandstra

Wie is Jorrit?

Analytisch

Ik ben in staat snel overzicht te krijgen in nieuwe situaties. Daarbij kan ik goed meerdere zaken combineren en zo veel ''losse lijntjes'' aan elkaar verbinden.

Creatief

Vanaf jongs af aan ben ik altijd bezig met nieuwe dingen verzinnen. Ik hoop nog lang onverwachte oplossingen aan te kunnen dragen, in wisselende context.

Verantwoordelijk

Het heft in eigen handen nemen en beginnen, daar hou ik van! Samen met anderen nieuwe dingen proberen en deze in korte tijd echt tot uiting laten komen.

Waar heb ik mijn ervaring opgedaan?

Op verschillende plekken! Hieronder enkele voorbeelden.

Fedde S. Bigband
Tijdens mijn middelbare school verzorgde ik 4 jaar lang de techniek voor de school bigband bij diverse optredens in binnen- en buitenland. Dit is voor mij de plek waar ik voor het eerst kennis maakte met de evenementenindustrie.,
Gamma
Ik heb 1,5 jaar als verkoopmedewerker bij Gamma Zwolle gewerkt. Hier kon ik mijn voorliefde voor techniek en commercie met elkaar combineren. In de zomerperiode heb ik mij vastgebeten in de BBQ's en verkocht ik er al snel meer dan de bedrijfsleider.
Zeilschool de Veenhoop
Al ruim 8 jaar werk ik hier als zeilinstructeur. Sinds 2016 ben ik ook onderdeel van het leidinggevend team. Samen met 3 andere instructeurs heb ik per week de verantwoordelijkheid over 120 kinderen en 40 instructeurs. Hier heb ik ook reeds ruime ervaring opgedaan met het geven van trainingen, coachen en feedbackgesprekken voeren.

Zeilschool De Veenhoop is een CWO zeilschool, wat betekent dat er hoge eisen worden gesteld aan het lesprogramma en het niveau van de instructeurs.
Wild Romance
In 2020 heb ik uit nieuwsgierigheid contact opgenomen met de technicus van de Wild Romance. Ik wilde graag meekijken met dit Rock&Roll circus. Na een aantal shows ben ik gevraagd om vast crewmember te worden.
Freelance AV Technicus
Sinds 2020 werk ik als freelance AV technicus. Dit doe ik onder andere voor: 2join, Diamond Sound Systems, Stoker AV en MNT AV
Previous
Next

Heb je dan ook gestudeerd?

Jazeker!

Industrieel Product Ontwerp

Windesheim Zwolle, 2014-2018

Tijdens deze studie heb ik mij het hele productontwerpproces eigen gemaakt. Door middel van verschillende projecten in binnen- en buitenland ben ik op vele manieren met projectteams en opdrachtgevers in gesprek geweest. 

Daarnaast heb ik stage gelopen bij een designlabel in Amsterdam, met een groep van 5 man een ontwerpstudio gerund en ben ik afgestudeerd op het gebruik van slimme intercomsystemen. 

 

Live Sound Engineer

Live Sound Education, 2019-2020

Na 4 jaar studeren was mijn interesse voor live sound nog altijd niet weggezakt. Ik wilde hier meer over leren en ben zodoende gestart met een beroepsopleiding bij Live Sound Education. 

Ondanks de roerige tijd die we allemaal kennen en die ook zeker de live sound wereld aangepakt heeft, heb ik in juli mijn diploma als Live Sound Engineer behaald.

 

 

En waar hou je verder van?

Nou, van dit!

Muziek

Gitaren

Bier

Webdesign

D.I.Y.

Jorrit & MHB

Liefde voor de branche.

Adembenemende evenementen, daar word ik gelukkig van. Deze laten mijn hart sneller kloppen.

Nieuwe ideeën zitten in mijn bloed.

Wat niet is kan nog komen. Hier geloof ik in en ik hoop dat er ook bij MHB volop mogelijkheden zijn om concepten te verzinnen die bijdragen aan een sterker bedrijf.

Combinatie van commercie, operatie en techniek

Wat heeft een opdrachtgever nodig? Wat moeten wij daar voor doen? Hoe krijgen we dat voor elkaar? Allemaal vragen waar ik graag het antwoord op vind.

Samen naar een betere toekomst.

Welke kant kunnen we op? Waar liggen de kansen? Wat hebben we in de toekomst nodig? Van dit soort vragen begint mijn hoofd sneller te draaien.

Zijn jullie net zo nieuwsgierig als ik?

Laten we dan eens kennismaken!