Nynke's Verjaardagsmenu

Leave Nynke,

fan herte lokwinske mei dyn jierdei! Yn ondersteand menu kinst een restaurant nei keuze útsiekje om tegeare hinne te gean.

Ik ha er sin oan! 

xxx Jorrit

een plek om te genieten en te ontspannen. Aan de rand van Oranjewoud en It Katlijker Skar.

Het seizoen bepaalt wat we koken. Met producten uit de omgeving en met kennis en liefde bereid.

de plek voor sfeermakers en fijnproevers! In dit 180-jaar oude Kantongerecht staan proeven, genieten en gezelligheid centraal. In het hartje centrum van Sneek kun je overdag en ‘s avonds genieten van wereldse gerechten waarbij het interieur geïnspireerd is op de Franse jaren ’50 en ’60.

Kwaliteit, gezelligheid en puur genieten; dat is waar visrestaurant Vis en Meer sinds 2009 voor staat. Dagelijks zijn wij bezig met onze passie: de bereiding van creatieve en smaakvolle gerechten. Vers, vernieuwend, en waar mogelijk met ingrediënten uit regionale, duurzame landbouw, vangst en kweek.

Picknickers is een restaurant in Terherne met een relaxte foodbar en terras aan het Sneekermeer.

Hier komt het buitenleven samen met andere goede dingen van het leven, zoals homemade eten en drinken, een mooie omgeving en je vrienden en familie om je heen. Bij ons kan je terecht als je zin hebt om te ontspannen, te genieten en te (er)varen.

Een gezellige brasserie met een verfijnde keuken? Daarvoor ben je bij De Koperen Kees zeker aan het goede adres. Maar wat je met name op deze plek kan vinden is een kennismaking met het onverwachte.

Atsje Schilstra en Leo de Ree laten iedere bezoeker met liefde kennismaken met de beste en meest verrassende gerechten en wijnen. Beiden met jarenlange ervaring op het vlak van horeca en ondernemen; uit een overtuiging om vol toewijding een toegankelijk restaurant op hoog niveau te leiden.

Heeft u een keuze kunnen maken?

Klik op de namme fan het gewenste restaurant om dyn keuze te befêstigje.